Buro Stilma

Buro Stilma is een energiek en dynamisch kantoor dat ideeën en wensen verwezenlijkt: Imagine Design Build. Het kantoor zoekt de centrale rol op tussen verschillende vakdisciplines om zo de opdrachtgever te verrijken met de beste mogelijkheden en innovaties. Doordat Stilma zowel op architectuur als op bouwtechnologie is afgestudeerd heeft hij een realistische kijk op de mogelijkheden en kan hij grenzeloos ontwerpen. Hij staat bekend om zijn oog voor detail. Het gaat hem niet alleen om de massastudie, maar ook om de materialen, de kleuren, de oriëntatie, het gebruiksgemak en met name de persoonlijke wensen. Elke opgave verschilt en de rijkste verandering per opgave is de opdrachtgever, wat het nodige karakter meegeeft aan elke realisatie. Een opgave die na realisatie het oorspronkelijke idee overtreft is onze fascinatie en motivatie.

Stilma is de afgelopen drie jaar werkzaam geweest op Curaçao. Daar heeft hij vele mooie, prestigieuze ontwerpen mogen maken.  Van luxueuze villa’s tot muziekcentra, bankgebouwen en airports.

Stilma reist regelmatig heen en weer, maar is nu ook sinds een half jaar officieel gevestigd in zeeland.  Door jarenlange ervaring in een grote verscheidenheid aan opdrachten is het Buro in staat complexe opgave, modern of traditioneel, conventioneel of experimenteel, te vertalen naar succevolle projecten die hechten in hun omgeving.Geïnteresseerden voor woningen, villa’s of (overheids) – gebouwen in Nederland of Curaçao zijn bij Buro Stilma aan het juiste adres.